Kle deg for en aktiv ferie!

Er du klar for en fantastisk ferie på det grønne øyriket Færøyene? Eller til det tidvis like grønne, men også delvis måneaktige steinlandskapet på Island? Det er så mange aktiviteter du kan bli med på når du besøker disse nydelige stedene. Fellesnevneren her er vakker natur, og mulighet til å oppsøke det spennende dyrelivet i området: dra på hvalsafari fra Islands kyst eller dra på en guidet tur for å se på ærfuglene på Færøyene. Gå turer i spennende, unikt landskap og ta bilder som bevarer minnene for resten av livet!

Island

Når man skal på en så aktiv ferie, med masse gåing for å få med seg nydelige naturopplevelser er det ingen tvil: gode, komfortable og varme klær er alfa og omega. Mengden klær avhenger selvfølgelig av årstiden, men til tross for navnet, er ikke island så kaldt som man skulle tro. Det viktigste er å ha på seg noe behagelig helt innerst, som for eksempel disse tights og topp-settene i ribbestrikket materiale fra Aimn. Da er du kledd i noe behagelig og mykt, når du skal ri på islandshester, dra på isbre-vandring eller bli med på den berømte Golden Circle-turen for å se det beste Island har å by på. Det er vanskelig å nyte ferien, hvis man ikke er kledd i noe som føles bra på kroppen.

Færøyene

Færøyene består av syv øyer med overdådig, frodig og grønt landskap. Besøk Færøyenes høyeste foss Fossá, dra til Kalsøy og gå opp til det berømte fyret Kallurin og få med deg innsjøen Sørvágsvatn. Været kan oppsummeres som uforutsigbart, så ta med en allværsjakke, gode sko, og godt humør. Færøyene er det perfekte stedet å dra for deg som vil ha en annerledes ferieopplevelse. I tillegg til naturen har Færøyene selvfølgelig mer å by på. Dra til en av øyenes sjarmerende byer, for å møte øyboerne og spise gode middager, i for eksempel Færøyenes største by Tórshavn.

Populære destinasjoner

Både Island og Færøyene har blitt populære feriedestinasjoner. Det kan lønne seg å dra utenfor turistsesongen, for å få en mer autentisk opplevelse av hverdagen på sagaøya og Færøyene. Husk å ta med klær til all slags vær. På denne ferien er det viktig å være komfortabelt kledd, så kjoler, dress og stiletthæler kan trygt bli liggende hjemme!

Add Comment