Islands dristige damer

Island er kjent for sagaer og varme kilder, men hva ellers har øya å by på? Mange som har vært der, vil nok mene at det er de vakre og hyggelige damene som særlig skiller seg ut. Det er ikke til å unngå å legge merke til at fra Rekjavik til Egilstadir er det flust med formfullendte damer. Årsaken til dette sies blant annet å være kostholdet i landet, med et høyt inntak av melk og melkeprodukter.

Det er ingen tvil om en stor andel av menn både på Island og de fleste andre steder har en viss forkjærlighet for barmfagre damer. Hva som er årsakene til dette, har det blitt forsket på i mange år uten at vi så langt har fått noe klart svar. I mellomtiden hender seg dessverre at noen jenter føler at de også gjerne ville hatt en litt fyldigere figur på de rette stedene. Derfor blir stadig flere også interessert i å oppsøke profesjonelle som motiva norge som kan finne løsninger som optimaliserer brystene. Det er ingen grunn til å se noe galt ved at kvinner i alle aldre gjør det de kan for å få den kroppen de ønsker seg. På mange måter kan dette sammenlignes med dem som går på treningsstudio for å forbedre sin kropp på en litt annerledes måte.

Kvinner på Island

Kvinnene på Island er ikke bare vakre, de er også så heldige å leve i et land der likestillingen har kommet svært langt – noen sier lengst i verden. Kvinnene har sterk beskyttelse mot diskriminering og familievold, og har krav på å få betalt lik lønn for likt arbeid. Alle større bedrifter må derfor ha et eget likestillingsprogram for å påse at kvinnenes rettigheter blir ivaretatt. Som kvinnelig turist på Island kan man derfor ikke ha noen grunn til å frykte diskriminering eller dårlig behandling.

Lovene mot prostitusjon på Island er også rettet mot å beskytte kvinnene og straffe mennene. Horekunder blir sett på som kriminelle, mens kvinnene som tilbyr sine tjenester blir sett på som uskyldige ofre med sosiale problemer. Noen sier at det er å gå litt for langt, men dette er den demokratisk vedtatte lovgivningen på Island.

Likevel ser det ikke ut til at feminisme og likestilling har løst alle problemene til kvinner på Island. Tvert i mot viser forskningen at en tredel av unge kvinner i landet har vurdert å ta sitt eget liv. Pussig nok er det altså ikke slik at verdens mest likestilte land har de mest lykkelige kvinnene.

Add Comment