Lev smart for å få råd til en reise til Island

Man må kanskje se til nettopp disse øyene som ligger langt ute i havet. De tar i bruk alle hjelpemidler for å spare strøm. Nå er ikke energi det store problemet på Island og Færøyene, da de har utømmelige ressurser til termal energi. Dette er energi som kommer fra langt under jorda. Vi kjenner godt de varme geysirene, og disse er et resultat av den termale kreftene.

Kanskje det frister med en reise til en av disse Atlanterhav-øyene, og da kan du bruke en del tips fra denne artikkelen. De er ikke bare bra for deg, men også miljøet som vi er helt avhengige av. Med Tibber sitt nye futurehome vil man alltid spare utgifter fordi applikasjonen hele tiden sørger for lavest mulig forbruk.

Strømprisene fyker i været

Vi har alle registrert at strømprisene fyker i været, og da er Futurehome en viktig bidragsyter. Det handler om å sette seg inn i systemet, som består av en boks som styrer impulser ut til andre enheter. Med hjelp av kunstig intelligens kan systemet overvåke og redusere strømforbruket der det trengs.

Selv om man kanskje har kvittet seg med dieselbilen og skaffet seg en el-bil, er ikke strømmen gratis. Den skal varme opp vann og rommene. Men alle rom trenger ikke være varme hele tiden. Lys kan slukkes og alt i alt vil strømforbruket gå ned. Dette hjelper deg til å finansiere neste feriereise. Slik som en tur til Island eller Færøyene.

Opplevelser på øyene

Dette folket er slekt av våre forfedre og vi har mye å lære av deres kultur og tradisjon. Vi kan se viking-arven forpaktet her.

Byer som Reykjavik og Torshavn er også kjent for sitt uteliv og kulinariske restauranter.

Man kan se rike forekomster av lundefugl i fjellet og spekkhogger i havet. Man kan delta på safari til havs og til lands. Her fins isbreer og vulkaner.

Add Comment