Fotball på Færøyene

Hæ, tenker kanskje du? Fotball på Færøyene? Er dette noe å bry seg om? Spørsmålet du nå stiller er så absolutt relevant. Færøyene er ikke kjent som noen spesielt god idrettsnasjon. Tvert i mot er de bedre kjent som en de av de svakeste idrettsnasjonene i hele Europa. Årsaken til at det i denne artikkelen fokuseres på fotballigaen på Færøyene er derimot det lille eventyret som foregikk under starten av pandemien

Som kjent ble omtrent alt som er av fotballkamper avlyst under starten av koronapandemien. Dette gjorde slik at fotballelskere over hele verden ikke hadde noen form for fotball å hvile øynene sine på. Dette var ukjent for de fleste, og opplevdes for mange som at et tomrom ikke ble fylt. Spesielt med tanke på at det heller ikke foregikk noe som helst annen idrett man kunne kose seg med. Enten det var på tribunen eller foran Tven. Heldigvis var det et sted i Europa som ikke var påvirket nevneverdig av pandemien, nemlig Færøyene! Allerede våren 2020 satte sesongen på Færøyene i gang, og TV2 slengte seg faktisk med på laget. Alle sesongens kamper ble kjøpt opp, og vist med både kommentator og flere innslag! Kanskje var ikke nivået på banen spesielt imponerende, men for et sulteforet folk, var dette alt man måtte nøye seg med. Faktisk lagde TV2 også en fantasy-konkurranse med spillere fra Færøyene. For et spesielt opplegg!

Gjennom årene har også flere nordmenn spilt fotball på Færøyene. Det er faktisk slik at grunnet mange store fiskeribedrifter, så har fotballklubbene her nokså mye penger å kunne bruke på å lønne fotballspillere. På denne måten er det ingen behov for helt middels norske fotballspillere å finne de billigste og beste forbrukslån i markedet for å finansiere en ellers uoppnåelig utenlandsdrøm. Selv om nivået på ligaen ofte sammenlignes med 1. og 2.divisjon i Norge er det slik at gode sponsorer gjør det mulig å betale ut en gjennomsnittlig norsk årslønn for å lønne enkelte spillere. Ettersom Færøyene har et meget lavt folketall er de også avhengig av å hente inn spillere fra andre nasjoner for å holde nivået opp. Det er tross alt ikke mer enn i overkant av 50000 innbyggere på de små øyene.

Ved å lete etter de billigste forbrukslån på markedet er det dog mulig å få seg en skikkelig billig ferie på Færøyene. Kanskje kan du kombinere dette med å se på lagene du ble så glad i under starten av pandemien? Slik som Klaksvik og Torshavn? Finner man de billigste forbrukslån uten store renter og med forutsigbare betalingsløsninger er det heller ikke slik at det å benytte seg av kreditt trenger koste mer enn å bruke sine egne penger. Selv de billigste lånene kan også være med å gi deg en form for reiseforsikring, slik at du kan reise trygt i hele verden. Færøyene sliter ikke akkurat mye med kriminalitet, men det går jo så absolutt an å være uheldig en gang i blant. Kanskje du snubler på vei inn på fotballkamp?

Add Comment