Våre naboer i nord – en spektakulær reise

Er du lei av å tilbringe sommerferien på stranda på Gran Canaria eller har du fått nok av svette charterturer til Mallorca? Hvorfor ikke utvide horisonten med en reise til våre nordiske naboer Island og Færøyene, og få en opplevelse du sent vil glemme.

Island

Island er et yndet reisemål, men likevel er det de færreste som faktisk tar steget og legger ferieturen dit. De som gjør det vil oppleve natur og opplevelser som er svært sjelden kost. To av Islands fremste reisemål er «Den blå lagune» og «Den gylne sirkel».

Den blå lagune

Den blå lagune som ligger i et lavafelt like utenfor Islands hovedstad Reykjavik. Lagunen er et geotermisk spa med naturlig mineralvann som holder en temperatur på rundt 37 grader.

Den gylne sirkel

«Den gylne sirkel» består av de fantastiske naturområdene Geysir, Gullfoss og Pingvellir. Områdene ligger i bilavstand fra Reykjavik og her får du se noe av det mest spektakulære naturen Island har å by på. Samtidig som du er der kan du forevige øyeblikket med et bilde, som kan henges på veggen hjemme. Se flotte bilderammer til dette her så du kan forevige minnene dine!

Færøyene

Enkelte reisemål gir deg noe mer enn bare reisen i seg selv. Med sine himmelhøye klipper og mil etter mil med grønne sletter, gir Færøyene deg en større opplevelse enn hva de fleste andre turer gjør. I tillegg til den mektige naturen, kan man i hovedstaden Torshavn oppleve den vakre gamlebyen fra 1400-tallet, men fortsatt den dag i dag er bebodd. Her er det også flere små, koselige restauranter hvor du kan oppleve tradisjonell mat fra Færøyene.

For naturelskere eller folk som bare vil oppleve noe nytt vil en tur til Island og/eller Færøyene være perfekt. Det er en opplevelse man aldri vil glemme.

Add Comment