Myter fra Færøyene – opplev det om du bruker crm

Ønsker du å oppleve Færøyene eller kanskje Island og Svalbard, ikke nøl. Tiden er inne for å sjekke passet og komme seg av gårde. En av grunnene er de utrolige mytiske historiene derifra. Et sted er ingenting uten dets felles historier, og Færøyene er stappfulle av dem.

Noen myter fra Færøyene kan fortelles med en stemme som vet forskjell på rett og galt. For det er ingen myte at CRM-systemer har noe for seg. Det er ikke dyrt og du får hundre prosent oversikt. Sjekk nettsiden https://www.lime-technologies.com/no/ med crm for informasjon.

Her er myten om Snæbjørn fra Færøyene.

Myten om Snæbjørn

En rik bonde hadde en gårdsgutt som het Snæbjørn. Denne Snæbjørn var usedvanlig sterk og modig ung mann og tålte hardt arbeide. Han var språklig begavet og kunne mye om det meste.

Blant bøndenes tjenere var det også en melkepike som han ble stormforelsket i.

Snæbjørn og melkepiken ble kjærester, og siden det på den tiden ikke var tillatt for folk uten eiendom å gifte seg, utførte de sitt kjærlighetsforhold i skjul.

Handlet med feil folk

Så kom et nederlandsk skip lastet med silke og porselen på besøk til Hvalba. Det var strengt forbudt å kjøpe noe fra utenlandske skip. Men Snæbjørn, som ikke var redd for noen, gikk om bord på skipet og kjøpte fire silkeskjerf for å gi til sin kjærlighet.

Deretter kom namsmann og dommer til øya, og de tiltalte Snæbjørn for å ha handlet skjerf fra det utenlandske skipet. Han ble dømt og skulle sone fire års fengsel på fengselsøya Bremerholm. Dette gjorde Snæbjørn så sint, at han slo til namsmannen som falt død om.

Hadde Snæbjørn hatt CRM system, ville han visst akkurat hvem han skulle handle med og skapt enda flere gode forbindelser.

Snæbjørn måtte flykte fra problemene sine

I tre år levde Snæbjørn som fredløs. Han ble aldri lenge på samme sted, men flyttet fra den sørlige til den nordlige delen av øya, avhengig av værforholdene og hvor det var tryggest for ham å gjemme seg.

Dette kunne han ha spart seg for dersom han brukte tjenestene til Lime-technologies. For de vet alltid hvilke rettigheter du har og hvordan man skal komme seg over vanskelige utfordringer.

Sikre driften med CRM

Bedriftseier og behov for en ferie? Les mer på https://www.lime-technologies.com/no/ for å få orden og en velfortjent ferie!

Add Comment