Opplev Islands vakre natur

En perle av en øy

Vi nordmenn kan være stolte over at vi oppdaget Island og bosatte denne øya. Selv om vi tuklet det litt til med navnene, og kalte det grønne landet Island og det hvite, isbelagte landet Grønnland, så er det en historie det er verdt å være stolt av. I dag er Island en av de mest ettertraktede øyene å besøke som turist, sett bort i fra varmere strøk. Dette handler om deres enestående natur som kan ta pusten selv fra oss nordmenn. Selv om vi her til lands har den aller beste naturen i verden med våre fantastiske fjorder og høye fjell, så er den spesielle naturen på Island absolutt noe vi kan nyte. Nordmenn drar til Island for å nyte flott attraksjoner som lagunen og se naturfenomener som geysirer. Dette er rett og slett et fantastisk reisemål for både familieferier og rolig, romantiske ferier med din kjære.

Dra med god samvittighet

Reising fører ofte til stress og før vi vet ordet av det, så fører reisen til mer stress enn kos. Med Island kan en derimot roe seg helt ned, for her er det ikke strømmer av turister og stress om å få med seg store attraksjoner. Her er det en avslappet befolkning som kun har flott natur å vise frem, ikke stressende, store plasser med monumenter og museer der tusenvis av turister kjemper om plass. En annen god nyhet er at du kan benytte deg av lommedoktoren fra Kry.no mens du er på ferie her. Skulle du for eksempel få en forkjølelse eller andre kjedelige mindre sykdommer eller skader på ferie, så er det kjedelig å dra til legen. Det kan være helt unødvendig, og koste deg tid på ferien. Bare ta ut mobilen og kontakt din lege, så får du et svar umiddelbart. Kanskje trenger du bare et lite husmortriks for å rette opp i skavankene.

Et ferieparadis uten like

Island er i ferd med å bli blant de aller mest populære reisemålene utenom varmere strøk. Dette stammer selvfølgelig fra deres fantastiske natur og gode, kulturelle opplevelser. Dersom du planlegger en spennende tur, så trenger du ikke reise halvveis rundt jorda. Kun et par timer utenfor den norske kysten ligger den perlen av en øy som lover en fantastisk opplevelse. Her kan du grave i norske vikingrøtter samtidig som du nyter deilige, varme bad i lagunen. Kanskje opplever du også nordlyset og et lite vulkanutbrudd. Du kan også stå mellom kontinentplatene og oppleve naturfenomener uten like. Dette er rett og slett et reisemål som hjelper deg å stresse ned og glemme hverdagen. Enten det er hele familien eller bare en romantisk ferie, så er Island et helt enestående reisemål.

Add Comment