Den Blå Lagune

Island er kjent for sine mange varme kilder og sin aktive natur. Folk har lenge kommet fra land og strand for å oppleve dette unike landskapet. Den Blå Lagune med sin tilknyttede varme kilde, er et perfekt reisemål for alle som ønsker å oppleve den islandske naturen på nært hold. Her kan du nyte et ferieopphold med hotell og spa. Like utenfor døren kan du benytte deg av fantastiske bademuligheter, eller du kan bli med på en guidet tur i det islandske landskapet. Inviter din kjære, venner eller familie, og nyt et spennende og unikt opphold i omgivelser du sent vil glemme.

Blue lagoon, IcelandIslands største turistattraksjon

Vi trenger alle en pause innimellom, og lite lader opp batteriene som en tur på et spa. Island er et spennende reisemål, kjent for sin ville og unike natur. Den Blå Lagune lar deg kombinere en spennende naturopplevelse med avslappende velvære. Den tilknyttede varme kilden holder en temperatur på mellom 37 og 40 grader, og har blitt et svært populært reisemål. Turisme er en viktig næring for Island, og fortellingene om den islandske gjestfriheten har spredt seg langt utenfor landegrensen. Slapp av med et deilig og varmt bad i unike omgivelser., eller benytte deg av en rekke tilbud og spabehandlinger som tilbys under oppholdet.

Naturlige ingredienser til pleie og velvære

Det unike vannet har vist seg å ha en svært god effekt på huden. Flere steder rundt vannkilden kan du finne den hvite ansiktsmasken Silica Mud Mask. the Blue Lagoon - Grindavík IcelandDen naturlige gjørmen fungerer som en rensende maske og etterlater huden stram, frisk og glødende. Den Blå Lagune har også en egen hudpleieserie basert på de naturlige ingrediensene i området. Produktene kan kjøpes i butikk på stedet, eller på nett i innland og utland. For mennesker med spesielle hudplager, slik som psoriasis, kan en tur til Den Blå Lagune være til god hjelp mot plagene. Stedet tilbyr en egen behandling av psoriasis, og kan vise til gode resultat fra dette på sin egen nettside.

 

Add Comment